Stadhoudersstraat

Op de locatie Stadhoudersstraat in Blerick sloopten we onlangs diverse verouderde appartementengebouwen.  Medio 2018 starten we hier met de bouw van 36 sociale huurwoningen. De aannemer realiseert er eveneens 10 koopwoningen in dezelfde stijl. 

Woningtypen
Momenteel worden de plannen nog nader uitgewerkt, maar duidelijk is al dat er een mix wordt gebouwd van traditionele eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen hebben de slaapkamer en badkamer op de begane grond en zijn daardoor ook geschikt voor senioren die minder goed ter been zijn. Natuurlijk kan de slaapkamer ook als studiekamer of als verlengde van de woonkamer worden ingericht. Op de eerste verdieping kunnen nog eens één of twee slaapkamers/ werkkamers gerealiseerd worden. De eengezinswoningen hebben, met hun slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, een meer klassieke indeling.

Huurprijzen
De huurprijzen van de te bouwen woningen komen onder de huurtoeslaggrens van € 710,68 per maand te liggen. Huurtoeslag ontvangen is mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, gezamenlijk inkomen en vermogen.

Verhuur
De verhuur van de woningen start naar verwachting medio 2018. De woningen worden aangeboden via Thuis in Limburg. Wilt u in aanmerking komen dan dient u zich op deze website gratis in te schrijven. Het is raadzaam om in uw eigen profiel 'tipberichten' in te schakelen. U krijgt dan via email een bericht als de woningen online komen. U dient binnen 'Mijn Pagina' via de knop 'Zoekprofiel en tipbericht' aan te geven dat u tips wilt ontvangen over vrijkomende woningen in de stadsdelen en wijken van uw keuze. 

Bouwen aan Blerick 
In samenwerking met collega-corporatie Antares en de gemeente Venlo investeert Woonwenz de komende jaren fors in het stadsdeel Blerick. Onderdeel van het op te stellen Stadsdeelontwikkelingsplan Blerick is de aanpak van het gebied Blerick-Zuid. In hetzelfde gebied starten we eveneens in 2018 met de bouw van woningen op de locatie Dautzenbergstraat

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden

Toont {{results.hits.hits.length}} van de {{results.hits.total}} zoekresultaten