Vacatures Contact
Projecten Horst aan de Maas

Grad Poelsstraat

Vrijdag 19 maart 2021 hebben wij de aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 9 woningen aan de Grad Poelsstraat in America. Deze woningen zijn ontwikkeld en worden gebouwd door Bouwmij Janssen B.V. uit Venray.

Tekenmoment

Woonwenz directeur Frank van Engelen en Bouwmij Janssen directeur Bart van Roy, tekenden afgelopen vrijdag de aannemingsovereenkomst en bezegelden daarmee onze samenwerking voor de bouw van 9 sociale huurwoningen in America. De woningen worden gebouwd in het bouwplan in America. Dit wordt door de gemeente Horst aan de Maas ontwikkeld. Wij sluiten met de gemeente een overeenkomst tot uitgifte van deze bouwkavels.

Locatie

De woningen komen aan de Grad Poelsstraat in America, een kerkdorp met circa 2000 inwoners in de gemeente Horst aan de Maas. De locatie is rustig gelegen aan de rand van het dorp.

Inrichting

Het plan bestaat uit een rij met 5 levensloopbestendige woningen en 2 blokken van
2 eengezinswoningen (tweekappers). De kavels variëren van 128 m² tot 163 m² voor de levensloopbestendige woningen en 180 m² voor de eengezinswoningen.

Doelgroep

De te bouwen woningen voldoen aan de vraag naar sociale huurwoningen met oog voor de toekomst. Zowel in duurzaamheid als in variatie: eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen zijn bedoeld voor kleine huishoudens vanaf 18 jaar. Denk aan alleenstaanden, stellen of bijvoorbeeld een klein gezin. De eengezinswoningen zijn bestemd voor meerpersoonshuishoudens. Alle woningen worden verhuurd onder de huurtoeslaggrens. De exacte huurprijzen zijn nog niet bekend.

Planning

De woningen zijn door Bouwmij Janssen B.V. reeds ontwikkeld waardoor snel gestart kan worden met de bouw. De streefdatum om te starten met bouwen is uiterlijk 1 juli 2021. Oplevering van het project is naar verwachting voorjaar 2022. De verhuur loopt via verhuurplatform thuisinlimburg.nl. Staat u nog niet infgeschreven? Maak dan nu al een account aan. 

Meer woningbouw in gemeente Horst aan de Maas

De woningen aan de Grad Poelsstraat is weer een nieuw project van Woonwenz binnen de gemeente Horst aan de Maas. Wij hebben de ambitie om de komende jaren meer projecten te realiseren binnen deze gemeente. Dit past ook binnen de ambities van de gemeente Horst aan de Maas. Een mooie combinatie dus. Woonwenz en Bouwmij Janssen hebben de intentie uitgesproken om samen meerdere projecten te willen ontwikkelen.

DOWNLOAD HIER DE VERHUURBROCHURE