Aan de Stadsmuur

Er komen 34 sociale huurappartementen “Aan de Stadsmuur” in de Venlose binnenstadswijk Q4. Jansen de Jong Bouw bouwt het project voor ons.  Zij streven ernaar dat eind 2024 de bouw klaar is. De eerste bewoners kunnen dan begin 2025 hun intrek nemen.

Verhuur

Vanzelfsprekend wordt het gebouw zeer duurzaam gebouwd en volledig gasloos en energieneutraal uitgevoerd. De woningen zijn bedoeld voor kleinere huishoudens, bestaande uit 1 tot 2 personen. 
Zodra we meer weten over de verhuur (via www.thuisinlimburg.nl ) delen we die informatie op onze website en social media kanalen. Staat u nog niet infgeschreven? Maak dan nu al een account aan bij Thuis in Limburg. 

Binnenstadswijk Q4

Met Aan de Stadsmuur wordt de nieuwbouw in de Venlose binnenstadwijk Q4 voltooid. Dit is een van de oudste locaties van Venlo, een plek met veel historie, een bijzondere plek dus, aan de Maas. Op deze prominente plek komen, naast onze 34 sociale huurwoningen, ook 45 koopwoningen. Jaren geleden had de wijk een wat minder goede reputatie, maar dat is veranderd. Werd er toen wel eens gezegd: "wie wil daar nou wonen?", daar is het nu: "wie wil er nou niet wonen?". De nieuwe bewoners gaan zich hier zeker thuis voelen. 

Serie over het project 'Aan de Stadsmuur'

Aflevering 1
Youtube thumbnail
In deze serie, gemaakt door Doerak Film uit Venlo, laten we zien hoe dit project zich ontwikkelt van tekenen tot verhuren.
Aflevering 2
Youtube thumbnail