Vacatures Contact

Aan de Stadsmuur

Er komen 34 sociale huurappartementen “Aan de Stadsmuur” in de Venlose binnenstadswijk Q4. Jansen de Jong gaat het project voor ons bouwen.

Als de procedures goed verlopen kan rond maart 2023 de schop de grond in. In het derder kwartaal van 2024 moet de bouw klaar zijn. 

Verhuur

Vanzelfsprekend wordt het gebouw zeer duurzaam gebouwd en volledig gasloos en energieneutraal uitgevoerd. De woningen zijn bedoeld voor kleinere huishoudens, bestaande uit 1 tot 2 personen. 
Zodra we meer weten over de verhuur (via www.thuisinlimburg.nl ) delen we die informatie op onze website en social media kanalen. Staat u nog niet infgeschreven? Maak dan nu al een account aan bij Thuis in Limburg. 

Binnenstadswijk Q4

Met Aan de Stadsmuur wordt de nieuwbouw in de Venlose binnenstadwijk Q4 voltooid. Dit is een van de oudste locaties van Venlo, een plek met veel historie, een bijzondere plek dus, aan de Maas. Op deze prominente plek komen, naast onze 34 sociale huurwoningen, ook 45 koopwoningen. Jaren geleden had de wijk een wat minder goede reputatie, maar dat is veranderd. Werd er toen wel eens gezegd: "wie wil daar nou wonen?", daar is het nu: "wie wil er nou niet wonen?". De nieuwe bewoners gaan zich hier zeker thuis voelen. De wijk Q4 heeft een eigen website: Q4 (venlo.nl).