Vacatures Contact
Projecten Venlo-Centrum

Eindhovenseweg

Aan de Eindhovenseweg, naast het stadskantoor, bouwen Woonwenz en Weski Vastgoed BV 71 huurappartementen in diverse huursegmenten. Het gebouw krijgt de naam Traverse. 

Entree van de stad

De bebouwing aan de Eindhovenseweg, direct naast het stadskantoor, had weinig kwaliteit en was bepaald geen aantrekkelijke entree voor Venlo.  Woonwenz nam het bouwblok van de gemeente over en herontwikkelt de locatie van ongeveer 3000 m2 samen met Weski Vastgoed BV. 

Bouwplan

Het nieuwbouwplan met in totaal 71 huurappartementen gaat uit van diverse bouwhoogten. Direct naast het Stadskantoor wordt het gebouw 10 lagen hoog, maar dichter naar de andere panden aan de Eindhovenseweg en Veilingstraat toe loopt het af naar 3 bouwlagen. Het parkeren wordt op eigen terrein geregeld. Van de 71 appartementen verhuren we ongeveer 2/3 in het sociale huursegment en 1/3 wordt middenhuur. Zo kunnen we meerdere doelgroepen bedienen. Vanzelfsprekend wordt het gebouw zeer duurzaam gebouwd en volledig gasloos en energieneutraal uitgevoerd. 

De bouw van de appartementen is inmiddels gestart. Naar verwachting start de verhuur dit najaar.  via www.thuisinlimburg.nl.