Adelborstenstraat e.o.

Woonwenz is al enige tijd actief in de wijk Venlo-Noord. Enkele jaren geleden sloopten we hier diverse verouderde woningen en momenteel bouwen we gefaseerd diverse nieuwe woningen terug. Inmiddels zijn we bezig met de bouw van nieuwe woningen op de locaties Rummerkampstraat en Adelborstenstraat e.o.

Aan de Adelborstenstraat en Zoutmetersstraat bouwen we twee rijen van in totaal 19 levensloopbestendige huurwoningen in het sociale huursegment. De woningen hebben de slaapkamer en badkamer op de begane grond en zijn daardoor ook geschikt voor senioren die minder goed ter been zijn. Natuurlijk kan de slaapkamer ook als studiekamer of als verlengde van de woonkamer worden ingericht. Op de eerste verdieping kunnen nog eens één of twee slaapkamers/ werkkamers gerealiseerd worden. De woningen zijn overigens ook uitermate geschikt voor andere (veelal kleinere) huishoudens. 

De aannemer bouwt aan de Snijdersstraat in dezelfde stijl ook nog 8 koopwoningen. Deze zijn inmiddels allemaal verkocht.

Alle huurwoningen zijn verhuurd
De verhuur van de woningen is gefaseerd uitgevoerd. De woningen zijn allemaal verhuurd via Thuis in Limburg. Wilt u in de toekomst in aanmerking komen voor een huurwoning, dan dient u zich gratis in te schrijven bij Thuis in Limburg. Het is raadzaam om in uw eigen profiel 'tipberichten' in te schakelen. U krijgt dan via email een bericht als er weer nieuwe woningen online komen. U kunt binnen 'Mijn Pagina' via de knop 'Zoekprofiel en tipbericht' aangeven dat u tips wilt ontvangen over vrijkomende woningen in de stadsdelen en wijken van uw keuze. 

Download hier de Verhuurbrochure

Huurprijzen
De huurprijzen van de woningen liggen onder de huurtoeslaggrens van € 710,68 per maand. Huurtoeslag ontvangen is mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, gezamenlijk inkomen en vermogen.

Planning
De bouw van de woningen is gestart. De huurwoningen aan de Adelborstenstraat worden in november 2018 opgeleverd, de woningen aan de Zoutmetersstraat in december 2018 en de woningen aan de Rummerkampstraat naar verwachting in januari / februari 2019.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden