Rummerkampstraat

Woonwenz is al enige tijd actief in de wijk Venlo-Noord. Enkele jaren geleden sloopten we hier diverse verouderde woningen en momenteel bouwen we gefaseerd diverse nieuwe woningen terug. Inmiddels zijn er nieuwe plannen voor de locaties Rummerkampstraat en Adelborstenstraat e.o.

Aan de Rummerkampstraat bouwen we 12 eengezinswoningen in het sociale huursegment. De woningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een tuin op het zuidoosten. 

Verhuur
De verhuur van de woningen start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018. De woningen worden aangeboden via Thuis in Limburg. Wilt u in aanmerking komen dan dient u zich hier gratis in te schrijven. Het is raadzaam om in uw eigen profiel 'tipberichten' in te schakelen. U krijgt dan via email een bericht als de woningen online komen. U kunt binnen 'Mijn Pagina' via de knop 'Zoekprofiel en tipbericht' aangeven dat u tips wilt ontvangen over vrijkomende woningen in de stadsdelen en wijken van uw keuze. 

Huurprijzen
De huurprijzen van de te bouwen woningen komen onder de huurtoeslaggrens van € 710,68 per maand te liggen. Huurtoeslag ontvangen is mogelijk, maar is afhankelijk van gezinssamenstelling, gezamenlijk inkomen en vermogen.

Planning
Momenteel loopt de vergunningenprocedure, waarna de bouwvoorbereidingen eind 2017 opgestart worden. In het voorjaar van 2018 start de daadwerkelijke bouw. 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden

Toont {{results.hits.hits.length}} van de {{results.hits.total}} zoekresultaten