Vacatures Contact

U komt in aanmerking voor een woning (info voor kandidaat-huurders)

Als u heeft gereageerd op een woning en geselecteerd wordt, ontvangt u een uitnodiging voor een bezichtiging. Hierin wordt aangegeven dat binnen drie dagen diverse persoonlijke gegevens moeten worden aangeleverd. Welke gegevens dit zijn dat leest u in het document: welke informatie en documenten hebben wij van u nodig? 

Als wij op basis van de informatie die ons heeft gegeven vinden dat u passend bent voor deze woning en wij denken dat u de huur ook daadwerkelijk kunt betalen, dan krijgt u van ons een aanbiedingsbrief. Als u het antwoordformulier tekent en naar ons terugstuurt gaan wij de officiƫle huurovereenkomst opmaken.

Informatie toekomstige huurder
Het is belangrijk voor u als kandidaat-huurder om te weten waar de aangeboden woning technisch aan moet voldoen, wat u zelf aan de woning kan en mag veranderen en weet waar de verhuurder en u als huurder aan moet houden.

Lees daarom onze algemene huurvoorwaarden goed door, zodat u weet wat uw rechten en plichten zijn. Ook de folders 'Zelf Klussen' en 'Basiskwaliteit Woning' geven u meer informatie.