Studentenkamers

Op de Koninginnesingel in het centrum van Venlo verhuurt Woonwenz diverse studentenkamers. De kamers zijn enkele jaren geleden gerealiseerd en zijn voorzien van diverse voorzieningen, zoals vitrage, en vloerbedekking. Daarnaast is het mogelijk om gemeubileerde kamers te huren.

De ligging van de kamers is ideaal, aan de doorgaande weg 'Koninginnesingel', op steenworp afstand van het treinstation en met een bushalte voor de deur. Op de begane grond van het gebouw (Koninginnesingel 29, 5911 KC, Venlo) ligt onder andere het informatiepunt voor studenten, Jules Vastgoed Beheer (Jules Venlo), (ongeveer een minuut van de HAS en 10 minuten van Fontys Venlo en Universiteit Maastricht). 

Wie is Jules Venlo?

Jules Venlo verhuurt de studentenkamers en fungeert als contactpersoon voor alle zaken rondom de studentenkamer. Denk aan reparatieverzoeken, overlastsituaties, huurbetaling enzovoorts. Daarnaast helpt Jules Venlo studenten (waaronder vooral veel buitenlandse studenten) op tal van terreinen, zoals werk, stages of vervoer. Jules Venlo is te bereiken via supportjules-venlocom.

De kamers

De studentenkamers zijn gerealiseerd in bestaande portiekappartementen. Eén appartement wordt gedeeld met één of maximaal drie andere studenten. Iedere student heeft een eigen kamer (twee, drie of vier kamers per appartement) en er is een gezamenlijke keuken, woonkamer, badkamer, berging en balkon. Elke kamer is geschikt voor één persoon. De kamers liggen op de 1e, 2e en 3e etage. Er is geen lift aanwezig. De kamerprijs is vanaf circa € 240,- tot circa € 410,-, inclusief draadloos internet, gas, water en licht. De oppervlakten van de kamers variëren tussen 7,5 en 13 m2. 

Overige kosten en weetjes

  • Voorwaarde: het bewijs van inschrijving voor een voltijd opleiding (MBO, HBO, WO) in Venlo. 
  • Borg: één maandhuur.
  • Eenmalige administratiekosten.
  • Eenmalige schoonmaakkosten van € 75,- bij gemeubileerde woningen.
  • Bij de aanvraag kunnen we, indien dit tijdig wordt aangegeven, rekening houden met wensen zodat vrienden bij elkaar in een appartement terecht kunnen komen. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid. 
  • De huurovereenkomst kan alleen voor de maximale studieperiode worden aangegaan.
  • Opzegtermijn: 1 maand.
  • Afspraak voor bezichtiging is op korte termijn mogelijk. Direct huren is ook mogelijk, als er een kamer vrij is.
  • Zie hiernaast enkele foto's van de kamers.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Jules Venlo via supportjules-venlocom of bel tijdens 10.00 uur en 17.00 uur naar + 31 433 219 726.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden