Vacatures Contact

Studentenkamers

Op de Koninginnesingel in het centrum van Venlo verhuurt Woonwenz diverse studentenkamers. De kamers zijn enkele jaren geleden gerealiseerd en zijn voorzien van diverse voorzieningen, zoals vitrage, en vloerbedekking. Het is ook mogelijk om gemeubileerde kamers te huren.

De ligging van de kamers is ideaal, aan de doorgaande weg 'Koninginnesingel', op steenworp afstand van het treinstation en met een bushalte voor de deur. Maar ook op ongeveer een minuut afstand van de HAS en 10 minuten van Fontys Venlo en Universiteit Maastricht). 

De kamers

De studentenkamers zijn gerealiseerd in bestaande portiekappartementen. Eén appartement wordt gedeeld met één of maximaal drie andere studenten. Iedere student heeft een eigen kamer (twee, drie of vier kamers per appartement) en er is een gezamenlijke keuken, woonkamer, badkamer, berging en balkon. Elke kamer is geschikt voor één persoon. De kamers liggen op de 1e, 2e en 3e etage. Er is geen lift aanwezig. De kamerprijs is vanaf circa € 240,- tot circa € 410,-, inclusief draadloos internet, gas, water en licht. De oppervlakten van de kamers variëren tussen 7,5 en 13 m2. 

Interesse of meer informatie?

Kijk voor meer informatie op Aanbod - Stu-We

Ook voor vragen over waarborgsommen en sleutels kan men terecht bij Stu-We. Woonwenz kan hierover helaas geen informatie verschaffen.