Vacatures Contact

Zelf klussen

Ook al bent u tevreden met uw huurwoning, toch kan het zijn dat u iets wilt veranderen. Een serre bijvoorbeeld, zodat uw “woonkamer” een stuk groter wordt of een dakkapel voor een ruimere zolder. Dit kan bij Woonwenz. Wij geven u veel vrijheid om uw woning te veranderen, maar er zijn uiteraard wel voorwaarden aan verbonden. Download hiernaast onze brochure 'Zelf klussen' over zelf aangebrachte veranderingen (ZAV's).

Melden verandering

Voordat u een grote, maar ook een kleine verandering in of aan uw woning aanbrengt adviseren wij u contact met ons op te nemen via onze klantenservice. U kunt dit ook doen via onderstaand invulformulier. Wij nemen daarna binnen enkele dagen contact met u op en laten u weten of de verbetering kan worden uitgevoerd, wie er toestemming dient te verlenen en voor wie de rekening is. 

Pas op voor asbest

In woningen die gebouwd zijn tussen 1945 en 1993 kan asbest voorkomen. Asbest mag niet beschadigd raken en mag ook alleen door officiële asbestsaneerders verwijderd worden. U bent zelfs strafbaar als u zich hier niet aan houdt. 

Klik hier voor het formulier zelf klussen

Folder Zelf klussen in uw woning

Kijk hier voor de folder Zelf klussen in uw woning
Met meer informatie over waar u aan moet denken.
Lees voor